eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ! Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ....

''ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 
<<ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ>> ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΙΣ  
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!''



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος προγραμματίζει τις παρακάτω αθλητικές εκδηλώσεις:

Με τη συνεργασία της εθελοντικής ομάδας Δάρδιζας «ΑΝΤΙΡΡΥΠΟΣ» την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 και ώρα 5.30 μ.μ., θα διοργανώσει Κολυμβητικούς αγώνες στην παραλία της Δάρδιζας., όπου μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες πριν το 2002. Στoυς τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2754360219 και 2754033452.
Επίσης θα διοργανώσει το 3ο Τουρνουά BEACH VOLLEY «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ που θα διεξαχθεί στη διαμορφωμένη παραλί της Κουβέρτας του Δήμου Ερμιόνης από 5 – 8 Αυγούστου 2010 κατά κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και το φύλο.

H κατηγορία......
........ των ανδρών θα διεξαχθεί σε ομίλους, ενώ στις υπόλοιπες οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ.

Στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και στην πρωταθλήτρια κύπελλο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα. Η νικήτρια ομάδα των ανδρών θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στην πανέμορφη Σκιάθο και η αντίστοιχη ομάδα των γυναικών ένα ταξίδι στις μαγευτικές Σπέτσες. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2754360219 & 6947848610.




Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ι. ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ