eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ.......

ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Μ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ''

Φίλε Μάκη,
Εγώ σε έντυσα Δήμο Ερμιόνης και εγώ σου έδωσα την ευκαιρία να πάρεις συνέντευξη για πρώτη φορά στο blog σου, από έναν διακεκριμένο δημοσιογράφο και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Κώστα Μότση.

Στις φωτογραφίες που έχεις δημοσιεύσει από την καφετέρια «Ερωδιός», Μάκη, παρατήρησα ότι βρήκε την ευκαιρία ο «πάγκος» του Δήμου Ερμιόνης, οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι πρώην Πρόεδροι και Δήμαρχοι, να διαβουλευτούν και να ξεδώσουν.

Βέβαια, βρέ φίλε Μάκη, οι δημότες.....
....... του Δήμου Ερμιόνης τους κατέταξαν με την ψήφο τους, στις θέσεις που βρίσκονται σήμερα.

Τα μέλη του συνδυασμού της πλειοψηφίας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ-ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, που παρεβρέθηκαν, έχουν εκλεγεί, βρε φίλε Μάκη, πάνω από μια, δυο, τρεις φορές σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Φίλε Μάκη, εγώ σε έχω ‘γούρι’ .Όποιον υποψήφιο αντίπαλό μου στήριζες εσύ, εγώ έβγαινα Δήμαρχος, τέσσερεις συνεχείς τετραετίες, Μάκη, ανίκητος.

Τώρα, βρε Μάκη, ποιόν έχεις προγραμματίσει να στηρίξεις ;;;;

Σου δημοσιεύω απόσπασμα κειμένου του συγγραφέα συμπατριώτη μας κυρίου Βασίλη Γκάτσου, που όλοι γνωρίζουμε ότι όπου βάλει την πέννα του στολίζει βιβλία, εφημερίδες και blog.

«Ξέρουμε ότι υποψήφιος μπορεί να είναι ο κάθε πολίτης, νομίζω και ο παντελώς αγράμματος που υπογράφει με σταυρό. Έλα όμως που οι καλύτεροι εργολάβοι, επιχειρηματίες, αγρότες και ψαράδες, βιοτέχνες και έμποροι, ξενοδόχοι, μεσίτες, κ.λ.π. της Ερμιονίδας έχουν μόρφωση Δημοτικού, Γυμνασίου και το πολύ Λυκείου; Σίγουρα αυτοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις νέες περιπλοκότητες, γιατί αν τις κατανοούσαν δεν θα είχαν κάνει τίποτα στη ζωή τους. Μακάρι να είναι η πλειοψηφία των υποψηφίων από αυτήν την έμπειρη και αποτελεσματική τάξη συμπατριωτών μας. Οι μόνοι που μπορούν να απλοποιήσουν τις περιπλοκότητες!»

Αυτά που γίνονται τώρα τελευταία να μπαίνουν και να βγαίνουν ενυπόγραφα κείμενα καταγγελιών σε blog – πολιτικά πρόσωπα να αλληλοσυγχαίρονται και να διαβουλεύονται αναμεταξύ τους μέσα από blog - πρώην Νομαρχιακοί Σύμβουλοι για να βγούν στην επιφάνεια, προσπαθούν να «καπελώσουν» τον υποψήφιο Δήμαρχο, όλα αυτά βρε φίλε Μάκη, είναι για ‘καλαμπούρι’.

Ανάμεσα στον Δήμαρχο Ερμιόνης κ΄στον Κώστα Μότση
o Mάκης ντυμένος Δήμος Ερμιόνης με γυρισμένη την πλάτη



O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ