eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
'' ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ''


Δεν είναι για πολιτικές αντιπαραθέσεις τα σκουπίδια των Δήμων μας. Το θέμα αυτό ταλανίζει όλη την χώρα. Εμείς που έχουμε υπηρετήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αρμόδια για να λύσει το θέμα αυτό είναι η πολιτεία. Από το 2000 άρχισαν συσκέψεις – διαβουλεύσεις σε επίπεδο νομού για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για ΧΥΤΑ. Βέβαια τη μελέτη την ανέλαβε η περιβόητη Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδος ΑΝ.Ν.ΑΡ.ΑΕ με το υπ΄αριθμ. πρωτ. 25/23-08-2000 κατεπείγον έγγραφό της, το οποίο σας δημοσιεύω.
πατήστε πάνω στο έγγραφο(2 φορές αν χρειαστεί)










Για την σωστή και ειλικρινή ενημέρωση των δημοτών μας, τους δεματοποιητές μας τους επέβαλε ο πρώην Γ.Γ.Π.Π κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, με την προϋπόθεση να έχουν λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2008, ώστε να αποφευχθούν τα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μας ανακοίνωσε ότι είναι η μοναδική προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί ο τόπος και ο χώρος για την οριστική λύση. Ο δεματοποιητής άργησε να τοποθετηθεί και τελικά τοποθετήθηκε τον Αύγουστο του 2009.


Σας δημοσιεύω το υπ’ αριθμ. 7014/28-12-2009 έγγραφό μας προς το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που συμμετέχει μαζί με όλους του Δήμους της Αργολίδας, ο Δήμος Ερμιόνης και ο Δήμος Κρανιδίου.
πατήστε πάνω στο έγγραφο