eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!!


γράφει η συντακτική ομάδα απο το Eikonoskopio news


Σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 έγινε η τελευταία ανάρτηση στο μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα blog σε όλη την Ελλάδα!
Αυτή η εξέλιξη προήλθε μετά και απο την πρόσφατη δολοφονία του Δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια ο οποίος επιμελείτο την ύλη του τροκτικού και ήταν ο κύριος εκφραστής του συγκεκριμένου πορταλ!
Το τροκτικό ανακάτεψε την τράπουλα στην ενημέρωση και κέρδισε σε μικρό χρονικό διάστημα την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου!
Βασικό συστατικό της επιτυχίας του τροκτικού κατα την άποψη μας, ήταν......

.... το βήμα και η ενεργή-άμεση συμμετοχή του απλού πολίτη στη ενημέρωση και στην ημερήσια ροή των ειδήσεων που παρείχε το συγκεκριμένο blog!
Η δημιουργία του συγκεκριμένου blog προκάλεσε τη στροφή του κόσμου στον διαδικτυακό τύπο και έγινε αφετηρία διαφορετικού τρόπου ενημέρωσης απο αυτον που είχαμε συνηθίσει(εφημερίδες,τηλεόραση,ραδιόφωνο κτλ)!

Το επαναστατικό ύφος που είχε η ειδησεογραφία
του ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ απέδειξε τη δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ένα μέσο ενημέρωσης όταν βασίζεται στον απλό πολίτη και στην ελευθερία της έκφρασης!!!

Το ΤΡΟΚΤΙΚΟ ήδη πέρασε στην ιστορία και μια πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι τάραξε τα νερά στους εκδοτικούς κύκλους ενώ έδειξε το δρόμο της διαφορετικής προσέγγισης των γεγονότων στην ενημέρωση του πολίτη!

Κλείνοντας μαζί με τις παραπάνω διαπιστώσεις δυστυχώς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα του 2010, αφαιρέθηκε με φρικαλέο τρόπο η ζωή ενός νέου ανθρώπου-δημοσιογράφου και ο λόγος ήταν κατα πάσα πιθανότητα η ενημέρωση και ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης,ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ......



Εμείς ως Εικονοσκόπιο υποστηρίζουμε ότι οταν ενα blog κλείνει με τέτοιο σκληρό τρόπο, αποτελεί αναμφισβήτητα πλήγμα για την ελεύθερη δημοσιογραφία........

 τα μέλη απο το Εikonoskopio news




''Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα



Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.



Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.
Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:18''