eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!! ''

Μάκη, ένας έμπειρος δημοσιογράφος αφού δεν τον πείθουν τα λεγόμενα του Δημάρχου, ερευνά σε βάθος από μόνος του την κάθε υπόθεση και μετά δημοσιεύει, γιατί σε αντίθετη περίπτωση Μάκη γίνεται σάκος του μποξ. Και τώρα στη δήλωση του κ. Γεωργίου Καρακατσάνη, «είμαι σαφής και μιλάω με ντοκουμέντα».


Ήταν πρόεδρος της κοινότητας Ερμιόνης ο κ. Γεώργιος Καρακατσάνης, όταν......
....... το Δημόσιο στις 04/11/1987 με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 5882 έγγραφό του μετέγγραψε τα οικόπεδα στους Μύλους στο υποθηκοφυλακείο Μάσσητος αφού τα παρέλαβε με πρωτόκολλο από το Δασαρχείο, έκτασης 95.831 τ.μ.

Ο κ. Γεώργιος Καρακατσάνης , πρόεδρος της κοινότητας τότε, κράτησε σιγή ιχθύος και δε έκανε καμία παρέμβαση.


Σας δημοσιεύω το έγγραφο

κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο




Το περίγελο είναι ότι ζήτησε να εκποιήσει τα τέσσερα οικόπεδα με την υπ’ αριθμ. 99/1988 Απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου με θέμα ‘Εκποίηση ακινήτου περιουσίας (4) οικοπέδων στη θέση Μύλων Ερμιόνης’, πράξη που δεν έγινε ποτέ, αφού το δημόσιο είχε ήδη μεταγράψει όλη την έκταση στην κυριότητά του.






Στις 31/10/1994, πριν ακόμα αναλάβω τον Δήμο Ερμιόνης, συνυπογράψαμε με τον τότε πρόεδρο κ. Γεώργιο Καρακατσάνη την αίτηση θεραπείας προς το Υπουργείο Οικονομικών για την απόκτηση όλων των οικοπέδων των Μύλων, προεκλογική μου υπόσχεση και επιθυμία.

Σας δημοσιεύω την υπ΄αριθμ. πρωτ.1822/31-10-1994 αίτηση θεραπείας που έχω συνυπογράψει με τον σαφέστατο !!! κ. Γεώργιο Καρακατσάνη

(κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα αν χρειαστεί και 2 φορές)














 

Με μεγάλες προσπάθειες κατόρθωσα να παραχωρήσει το δημόσιο, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3408/18-06-1997 συμβολαιογραφική πράξη της συμβολαιογράφου κ. Ειρήνης Βογανάτση, όλα τα οικόπεδα των Μύλων, κτισμένα και άκτιστα, στο δήμο μας.


Ο κ. Ιωσήφ Γανώσης, δημοτικός σύμβουλος, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον παρά μόνο αυτό του δήμου, εντόπισε καταπάτηση των δημοτικών οικοπέδων και με αίτησή του απευθύνθηκε προς στο Δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Γεώργιος Καρακατσάνης, ενώ το 1987, όταν έγιναν όλες αυτές οι πράξεις μεταξύ Δασαρχείου και Υπουργείου Οικονομικών, σφύριζε αδιάφορα και δεν έκανε καμία παρέμβαση, τώρα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει έννομο συμφέρον, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην αίτησή του. Έχει κληρονομήσει, από τον θείο του Μόδεστο Καρακατσάνη, οικόπεδο 424 τ.μ .


Κλείνοντας σας αναφέρω για άλλη μια φορά ότι δεν εκμεταλλεύτηκα ούτε καταπάτησα σπιθαμί δημοτικής γης, αλλά μεγάλωσα την περιουσία του δήμου μας κατά πολλά στρέμματα.







Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ