eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 25 Μαΐου 2010

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ναύπλιο, 25 Μαΐου 2010



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνο με θέμα την πορεία υλοποίησης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο Πόρτο Χέλι.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής

«Με τη σχετική απόφαση της 15ης Φεβρουαρίου 2008 του τότε Υπουργού Τουρισμού, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 82/ΑΑΠ/29-2-08), χωροθετήθηκε το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο λιμένα Πορτοχελίου.

Η κατασκευή του έργου αυτού πρόκειται να αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες τουριστικές υπηρεσίες και να ενισχύσει την ευρύτερη οικονομία της περιοχής.

Ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία που καθιστά επιτακτική την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η χώρα συνολικά και ξεχωριστά οι τοπικές κοινωνίες, η κατασκευή αυτής της σημαντικής τουριστικής υποδομής αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ευρύτερη περιοχή.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

(1) Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την υλοποίηση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμένα Πορτοχελίου του Δήμου Κρανιδίου Αργολίδας και ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα.»