eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 6 Απριλίου 2010

EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.

 
Η επιστολή μου και η συμβουλή μου, που αναρτήθηκε στα blog

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και
ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ, 
αναφέρεται αποκλειστικά και προσωπικά στον γνωστό bloger που συνεχώς κρίνει και επικρίνει τους πάντες και τα πάντα. Την προσπάθειά του μέσω του blog να παραποιήσει το νόημα της επιστολής μου και να την μεταφέρει όπου και όπως αυτός θέλει, την αφήνω στην κρίση των δημοτών μας.
Για τους γνωστούς εκπαιδευτικούς χρήστες του συγκεκριμένου blog που σχολιάζουν τα πάντα και έχουν γνώμη για όλα, τους παραπέμπω στην παροιμία του λαού «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»
Σας στέλνω για δημοσίευση...
 

.... την επιστολή μου.
Αγαπητέ Σταμάτη,
Η δραστηριότητα  των Νομικών Προσώπων, των Σχολείων μας, των Συλλόγων Γονέων των τοπικών φορέων, της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτιστικών, των Εθελοντών αλλά και των Επιστημόνων, Συγγραφέων και Καλλιτεχνών της Πατρίδας μας έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Την προβολή του Δήμου  που έχει ανάγκη αυτή την εποχή ο τόπος μας.
Σε  όλους αυτούς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Σταμάτη, το διαδίκτυο έχει παγκόσμια εμβέλεια, δεν το διαβάζουν μόνο οι συμπατριώτες μας και οι συνδημότες μας που  μας γνωρίζουν πολύ καλά, που μας  έχουν αξιολογήσει και ανάλογα  μας έχουν κατατάξει τον καθένα ξεχωριστά στην τοπική κοινωνία.
Οι  δημοσιογράφοι που το χειρίζονται  και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα πρέπει να έχουν μόρφωση  και γνώσεις και πάνω απ' όλα  να είναι άψογοι στις κοινωνικές και  οικογενειακές τους υποχρεώσεις, γιατί  αλλιώς είναι και αυτοί κρινόμενοι στα φύλλα των εφημερίδων καθημερινά και όχι μόνο.
Εγώ αγαπητέ Σταμάτη καλώς ή κακώς  δεν απέκτησα οικογένεια, μάλλον κακώς.
Δεν είμαι δημοσιογράφος  'για να σε κρίνω'   αλλά θα σου υπενθυμίσω την ευλογία του ιερέα για την οικογένεια στο Μυστήριο του Γάμου και σου δημοσιεύω αυτά  που αποδέχτηκες στην τέλεση του πολιτικού σου γάμου «Από κοινού θα πρέπει επίσης να συμβάλλετε, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του, στα βάρη που συνεπάγονται η έγγαμη συμβίωση και η συντήρηση και προαγωγή της οικογένειας που θα δημιουργήσετε. Κοινό είναι τέλος και το καθήκον και δικαίωμα και των δυο σας, να μεριμνάτε για την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και χρηστοί πολίτες και ελεύθερες προσωπικότητες».
Αγαπητέ Σταμάτη,
Πρέπει  να παρακολουθήσεις την Σχολή Γονέων που λειτουργεί κάμποσα χρόνια στην Ερμιόνη με πρωτοβουλία της Εκκλησίας μας.
Εμένα Σταμάτη ο λαός του Δήμου Ερμιόνης με έκλεξε να τον υπηρετήσω 24 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, 8 χρόνια στο  Κοινοτικό Συμβούλιο και 16 χρόνια Δήμαρχο. Αυτός και μόνο θα με κρίνει.
Προβολή έχει ανάγκη ο Δήμος και όχι  εμείς που τον εκπροσωπούμε. Γι αυτό έχουμε υποχρέωση όλοι μαζί να προσπαθήσουμε, ο καθένας από  την πλευρά του, για την σωστή  διαφήμιση της όμορφης και  φιλόξενης Ερμιόνης μας .
Το  blog και η εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ καθώς και το blog ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ, προβάλλουν τον Δήμο μας και τον διαφημίζουν έγκριτοι δημοσιογράφοι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και έξω από αυτήν και τους ευχαριστώ.
Σε  προκαλώ αυτά που αναφέρεις στο  blog να τα καταγγείλεις εγγράφως στην Κυρία Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Ναυπλίου, πράξη που έχεις κάνει πολλές φορές.
Τέλος Σταμάτη Δαμαλίτη σου υπενθυμίζω ότι είμαι 16 χρόνια Δήμαρχος, 65 χρονών και έχω μηδέν ποινικό μητρώο.
Σε  συμβουλεύω για τελευταία φορά, δεν  έχεις το απαιτούμενο ανάστημα εσύ  να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα και προπαντός τους πατριώτες μας, Επιστήμονες, Συγγραφείς, Καλλιτέχνες και Δημοσιογράφους διότι δεν έχεις την απαιτούμενη μόρφωση και γνώση για να τους αντικρούσεις.
Όλοι  μαζί να προσπαθήσουμε για την  προβολή  του Δήμου μας, όλοι μαζί για την Ερμιόνη μας.